TALDEA
EGUNEROKO MENUAK
PLATERAK
GOURMET DENDA
HARREMANA
es
TALDEA
EGUNEROKO MENUAK
PLATERAK
GOURMET DENDA
HARREMANA
es
ETXEAN BEZELA EGINDAKO MENU DESBERDINAK
MENU OSOA 10€
OGIAREKIN 10,50€
EGUNEKO PLATERA ETA POSTREA 7,50€
ASTEBURUKO eta Jaieguneko MENUA 12,50€
📅 abuztuaren 2-TIK 7-RA
AUKERATU EZAZU ZURE POSTRERIK GUSTUKOENA:
PANNA COTTA, KAFEZKO PANNA COTTA, ARROZ ESNEA, GAZTA TARTA, BROWNIEA, NATILLAK, FLANA, TXOKOLATEZKO MOUSSEA EDO IOGURTA (naturala, marrubizkoa edo maracuyazkoa)
ASTEARTEA 2
1°
Menestra
Arroz beltza
garbantzuak txorizoarekin
Entsalada mistoa
2°
Jakoboak
Oilasko errea
Bularkia saltsan
Eguneko arraina
ASTEAZKENA 3
1°
Onddo krepea
Boloniar pasta
Dilistak
Arroz entsalada
2 °
Oilasko woka barazkiekin
Oilasko errea
Solomo birrineztatua
Eguneko arraina
OSTEGUNA 4
1 °
Barazki erreak
lukainka paella
barazki krema
pasta entsalada
2°
Alita frijituak
Oilasko errea
Cachopoa
Eguneko arraina
OSTIRALA 5
1°
Onddo risottoa
Babarrunak
Brokolia baratxuriarekin
patata entsalada
2°
Indioilar gisatua
Oilasko errea
Kalabazin betea
Eguneko arraina
LARUNBATA 6
1°
Saiheski eta baratxuri fideua
ilarrak urdaiazpikoarekin
azalorea baratxuriarekin
piper entsalada
2 °
Izter betea
oilasko errea
arkume eltzekaria
eguneko arraina
IGANDEA 7
1°
Barazki paella
Porru eta ganba krepea
arrain budina
Cesar entsalada
2°
Azpizuna saltsan
Oilasko errea
Villaroy bularkia
Eguneko arraina