URTARRILAK 20 ASTELEHENA DONOSTIAKO EGUNA 11ETATIK 15ETARA IREKIKO DUGU. ASTEARTEA 21 ITXITA.

EZ ARDURATU, ERAMAN & ON EGINEN ZURE PARTEZ SUKALDATZEN DUGU

PLATER GUZTIAK ERAMATEKO PREST

VEGGIE MENUA ASTEAZKENERO

OILASKO ERRETEGIA, BAITA ENKARGUAK ERE

ETXERA OSTIRALETIK IGANDERA 12-15H

RAFA GORROTXATEGI

Rafa Gorrotxategi da Gorrotxategi Familiaren hirugarren belaunaldia. Umetatik bizi izan da labe eta pastelgintzako mahuken artean. 24 urterekin, soinez soin egiten zuen lan pastelgintzako lantegian bere aita Jose Mari Gorrotxategirekin, eta Gozogintza eta Txokolategintza zenbait ikastaro egin zituen Alemanian, Frantzian eta Gozogintza eta estatu mailan. Rafa Gorrotxategiren apustu berri hau aurrerapauso bat da kalitatean eta berrikuntzan.
Harritu egingo gaitu produktu berri eta uztartze berritzaile batzuekin, artisau-pastelgintza goi-gastronomiaren mailara eraman nahi dutenak. Urteak daramatza guri erakusten goi mailako txokolategintzak ez duela misteriorik beretzat; orain erakutsiko digunez, goi-mailako gozogintzak ere ez.

ASTEARTETIK - LARUNBATERA 10:30 - 15:00H | 17:30 - 20:30H | IGANDEAK 11-15H

AMARA KALEA 14, BEHEA 20.006 DONOSTIA

- TOPO GELTOKITIK PAUSU BATERA -

EGIN ZURE ESKAERA 943 382 683 TELEFONOAN

(BAKARRIK ASTEBURUETAN)