EZ ARDURATU, ERAMAN & ON EGINEN ZURE PARTEZ SUKALDATZEN DUGU

EGIN ZURE GABONETARAKO MENU ESKAERA ORAINTXE BERTAN

PLATER GUZTIAK ERAMATEKO PREST

VEGGIE MENUA ASTEAZKENERO

OILASKO ERRETEGIA, BAITA ENKARGUAK ERE

ETXERA OSTIRALETIK IGANDERA 12-15H

ENATE CHARDONNAY 234 SOMONTANO JATORRIZKO DEITURA

ENATEN ARDO BATEN KALITATEA LURRETIK HASTEN DELA SINISTEN DUTE, MAHASTIAN BERTAN. HORREGATIK 450 HEKTAREA BAINO GEHIAGO DITUZTE NON MAHATSAREN KALITATEA LEHEN PERTSONAN KONTROLATU ETA NEURTU DEZAKETEN. HAUEN LAN FILOSOFIA: PRODUZKIO MURRIZTUA, INGURUGIROAREKIKO ERRESPETUA, PREZISIOA ETA nahaspilketan exelentzia.

ENATE CHARDONAY 234-K EZ DAUKA BARRIKAK EMATEN DUEN EXUBERANTZIA, BAINA TENPERATURA BAXUAN EMANDAKO FERMENTAZIOAK ELEGANTEA ETA FINA EGITEN DUTE. KOLORE HORIXKA ETA SAGAR VERDE, MELOKOTOI, GUAYABA ETA PASIOKO FRUTA USAIAK DITU. AHOAN IGAROTZE GARBI ETA FRESKOA.

ASTEARTETIK - LARUNBATERA 10:30 - 15:00H | 17:30 - 20:30H | IGANDEAK 11-15H

AMARA KALEA 14, BEHEA 20.006 DONOSTIA

- TOPO GELTOKITIK PAUSU BATERA -

EGIN ZURE ESKAERA 943 382 683 TELEFONOAN

(BAKARRIK ASTEBURUETAN)