GOZOAK & POSTREAK

CASA ECEIZA

1924.URTETIK SAITZEN DIRA GORENEKO KALITATEA ESKAINTZEN EKOIZTUTAKO PRODUKTU GUZTIETAN. BELAUNALDIZ BELAUNALDI, IKERTU, IKASI ETA HOBETZEN JOAN DIRA gozogintzan.

RAFA GORROTXATEGI

Gorrotxategi familiako hirugarren belaunaldia da orain produktu berritzaile eta kalitate goreneko osagaiekin lan egiten dutenak. Etxeko gozogintza gastronomia izarren altuerara eraman nahi dute.

GOSHUA

Bazkari amaiera ezinhobea bilatzen duten gourmet, gozozaleentzat, eta aldi berean osasun aldetik gomendagarri diren produktuak gustoko dituztenentzat zuzenduta: belgikako txokolate krema, krema frijitua...

CHOCOLATE ORGÁNIKO

2004. urtean sortzen dute obradorea non haien txokolateak ekoiztu eta forma desberdinak eman, beti ere haiek aukeratutako ekoizle txikien kokoa ekologikoa osagai nagusi bezala erabiliz.

SIMÓN COLL

175 urte baino gehiago txokolatea maitatzen, honen inguruan ikertzen eta garatzen, Sant Sadurní d’Anoia, Bartzelonan izan zuten lehen dendatxoan lan honetan hasi zireneko ikasitakoak ahaztu gabe.

BELBERRY

Hiru belaunaldiz lanean etengabe ari den enpresa familiarrak Belgikan egindako konfiturak dira. Munduko fruiturik hoberenak aukeratzen dituzte horretarako eta egoste prozesu mantsoaz eginda daude konfitura guztiak.

AMETLLER ORIGEN

1830. urtetik Amatller familia bere lurrak lantzen egon da, beti ere helburu argi eta zuzen batekin: pertsona guztien elikadura ohiturak hobetzea eta horrela haien osasuna zaintzea aldi berean.

WALKERS

Nazioarteko mailan ezagunak diren gailetak ekoizten ditu modu tradizionalean oraindik gaur egun Ezkoziar familia honek. Lehen mailako osagaiak eta neurtutako prozedurek zapore ezinhobea ematen diete produktu guztiei.

BÉGHIN SAY

Enpresa hau 12000 nekazari frantses baino gehiagorekin egiten du lan kalitate goreneko azukrea ekoizteko eta haien inguruaren garapenera laguntzeko.

GRASHOFF

Alemaniako enpresa honek mota askotako gourmet produktuak ekoizten ditu haien artean famatuak diren txokolate zuri eta marrubiko zabaltzeko krema, esne txokolatekoa...

PAUL AND PIPPA

Bartzelonan, bikote honek familiaren errezeta liburua berpiztu eta gailetak egiten dituzte oliba olio birginarekin prozedura tradizionalen bidez.

CLEARSPRING

Erresuma batuko enpresa honek frutarekin egindako krema organikoak egiten ditu, kontzentratu, gozo artifizial eta koloranterik gabekoak.

WILKIN & SONS

Tiptree enpresako istorioa 1700. urtean hasten da Trewlands baserrian, geroago haien produktuen ekoizpena aurrera eramaten duten prozeduren etxea gaur egun ere, Essex-en.