GURE PLATERAK ALDATZEN DOAZ

DENBORALDIKO PRODUKTUEKIN BAKARRIK EGITEN DUGULAKO LAN

PAELLA DESBERDINAK, LEKALEAK, BARAZKI FRESKOAK, PASTA, HARAGI PLATERAK, CROKETAK, ARRAINA FRESKOA, ITSASKIAK...

HAUEK DIRA PRESTATZEN DITUGUN PLATER BATZUK

SARRERAK

ZAINTZURI BETEAK, QUICHE, HUMMUS, MUSKUILU BETEAK, SAN JAKOBOAK, PIPER BETEAK, PUNDINGAK, CREPAK, CROKETAK, ENPANADA ETA ENTSALADA DESBERDINAK

BARAZKI & KOILARA PLATERAK

leka freskoak, borraia, brokolia, kardua, alkatxofak urdaiazpikoarekin, menestra, ziazerba bexamelarekin, alberjinia betea, Porrupatata, barazki albondigak, zopak, kremak & egoskariak

PASTA ETA ARROZAK

Pasta Bolonesa, karbonara, gula eta ganbekin, pesto erara, barazkiekin, kaneloiak, haragi eta barazki lasaina, paella desberdinak & risottoak

ARRAI ETA HARAGIAK

txipiroiak, legatza, bakailua, tuna, kokotxak, antxoa & eguneko arraia. Oilasko errea, hegaltxo eta izterrak, bularra villaroy erara, xolomo milanesak, azpizun edo urdai erreak, karrilerak, saiheskia, tripakiak, albondigak, mihia saltsan, buztana, musaka

POSTREAK

Flana, Arroz esnea, gazta tarta, limoi tarta, Natilak, Mamia, sagar konpota & Torrada