KONTSERBAK

YURRITA

BOST BELAUNALDI ETA 150 URTE ONDOREN YURRITA EUSKAL HERRIKO KONTSERBERARIK ZAHARRENA DA. ATUNA, BENTRESKA ETA HEGALUZEA BETI ERE OLIBA OLIOAN.

OLASAGASTI

ITALIAKO KONTSERBA TRADIZIOA KANTAURIAR PRODUKTUEKIN BAT EGINDAKO ENPRESA DA. ATUNA ETA IPARRALDEKO HEGALUZEA OLIBA OLIOAN, ZATITAN BAITA ERE.

ESPINALER

enpresa hau hamaiketakorako produktuak ekoizten hasi zen, eta geroago galiziatik zuzenean etorritako produkturik gorenekoak kontserban saltzen hasi ziren baita ere: txirla txuria, berberetxoak, muskuiluak, hegaluzea...

AMAIKETAKO

lehen mailako markak saltzen dituen euskal enpresa da, eta bere produktu lerroa sortu du orain dela ez gahiegi: pikiloak, piparrak, babak, alkatxofak...

ALALUNGA

Kantabriako anai bikote hau inoiz lehenago kontserban jarri ez diren errezetak saltzen dituzte kontserban: kokotxak pil pilean, legatza saltsan...

A CHURRUSQUIÑA

Galiziako kontserbera familiarra, non betiko prozedurak erabiltzen dituzten orokorrean. Teknologia eta aurrerapenak kontuz ezarri dituzte enpresan, eskuko prozesuei lehentasuna emanaz.

LOSADA OLIVES

Maila goreneko hezurdun manzanilla olibak. Sevillan hazitak eta eskuz aukeratu eta zaindutakoak familiako lurretan.

MATA TOMATE FRIJITUA

Extra kalitateko tomate frijitua da. Bere osagaiak oliba olioan frijitutako tomatea eta espezia naturalak dira besterik ez. Amonaren errezeta, etxean egindakoaren berdin berdina.

MI CONSERVA ALKATXOFAK OLIBA OLIOAN

NAFARROAKO KONTSERBERA NON LANGILEEK ESKUZ AUKERATZEN DITUZTEN FRUITURIK HOBERENAK GEROAGO MODU TRADIZIONALEAN KONTSERBAN JARTZEKO.

LA HUERTA DE TRICIO PIPER ERREAK

EXTRA KALITATE MAILAKO PIPER GORRI ERRIOXARRA. TIRETAN MOZTUTA ETA EGUR SUAN EGINDAKOAK PROZEDURA ARTISAUEN BIDEZ.