ARDO

GORRIAK

GRAN CERDO 2018

TEMPRANILLO eta GRACIANO

GONZALO GONZALO ERRIOXAR ENOLOGOAK PRESTAMOAK EZEZTATU ZIZKIOTEN BANKU LANGILEEN OMENEZ SORTUTAKO ARDOA DA.

13.5% vol.

VIÑA POMAL RESERVA 2012

TEMPRANILLO

Viña Pomal Centenario Reserva BODEGAS RIOJANAS EKOIZTUTAKO ARDOA DA, ETA errioxako jatorri deitura barruan dago. Egitura handikoa, sakona eta fruta zaporeduna.

14% vol.

SENDA LAS MORADAS

GARNACHA

Madrid jatorri deiturako ardoa, modu naturalean fermentatutakoa legami propioekin eta 14 hilabetez haritz frantseseko kupeletan hazitakoa.

12,5% vol.

MARQUES DE MURRIETA

80% Tempranillo, 12% Graciano, 6% Mazuelo, 2% Garnacha

Reserva ardoa. Erraza, freskoa eta fruta zaporeduna. Errioxar ardo klasikoa gaur egungo kontsumitzaileen gustuetara egokituta.

14% vol.

ENATE CRIANZA

Tempranillo eta Cabernet sauvignon

Kupelan 9 hilabetez hazitako somontano jatorri deiturako ardoa da. Orekatuta, leuna, eta bereiziki konplexua den sudurrarekin.

13,5% vol.

AMAREN CRIANZA

Tempranillo eta Garnacha

Tenpranillo mahatsaren fintasuna eta elegantzia ikusten dira ardo honetan, garnacharen leuntasuna eta fuitu zaporeekin batera. Oso konbinazio orekatuta.

14% vol.

CONDE VALDEMAR CRIANZA

Tempranillo eta Graciano

errioxa jatorri deiturako ardo hau 15 hilabetez hazten da amerikako haritz kupeletan. Haragi gorri eta lekaleekin ederki ezkontzen da.

13,5% vol.

VALLOBRERA CRIANZA

Tempranillo

Errioxako jatorri deiturako ardo hau 14 hilabete igarotzen ditu haritz amerikar eta frantseseko kupeletan. Begibistan gerezi kolore ederra, sudurrean fruta usaia.

14% vol.

ARDO

TXURIAK

ENATE

CHARDONNAY

Somontano jatorri deiturako ardoa. Kupelak ematen duen exuberantziarik ez dauka baina tenperatura baxuan egindako fermentazioak ematen dion leuntasun eta elegantzia dauzka.

13.5% vol.

VALLOBERA BLANCO

VIURA

Errioxako jatorri deiturako ardo hau zapore zitriko eta tropikalak nahasten ditu. Oso gomendagarria txirla, entsalada edo ostrekin.

13% vol.

O'RONCAL

GODELLO

Monterrei jatorri deiturako ardoa, urre kolorekoa eta sudur konplexuarekin. Ederki ezkontzen da itsaski paellarekin.

12,5% vol.

EL MARIDO DE MI AMIGA

Malvasía, Sauvignon Blanc, Tempranillo Blanco

Arabar errioxako jatorri deitura. Ardo dibertigarri eta freskoa, etiketatik azken tantararte. Aproposa pateak, gaztak eta postreak laguntzeko.

10,8% vol.

CONDE VALDEMAR

VIURA

Errioxako jatorri deitura. 5 hilabetez haritz frantseseko kupel berrietan hazita. Leuna, zabala eta fina. Ederra aperitiboa laguntzeko.

12,5% vol.

PAZO BARRANTES

ALBARIÑO

Fruta zaporeduna eta egitura elegantearekin. Gure bazkarientzako lagun aproposa, batez ere arrai eta itsaskiekin konbinatuta.

13,5% vol.

CASCARELA VERDEJO

VERDEJO

Rueda jatorri deitura. Ahora fresko eta zaporetsua, egitura ona eta mingotasun puntu batekin. Oso egokia da arraiak, itsaskiak, hegazti eta aperitiboak laguntzeko.

13,5% vol.

cascarela verdejo - viura

verdejo eta viura

Rueda jatorri deitura. Sagar berde eta fruitu berdeei gogoratzen du honen koloreak, eta anisera gerturatzen den zaporea dauka.

12% vol.

ARDO

ARROSAK

ENATE

Cabernet Sauvignon

Somontano jatorri deitura. Fruta zaporedun ardoa, orekatu eta freskoa. Egileak dion bezala, txuri arima eta gorri gorputza ditu.

14% vol.

CONDE VALDEMAR

Garnacha Tinta Y Tempranillo

Errioxa jatorri deitura. Sudurrean marrubi eta fruitu gorri usaia. Ahoan freskoa eta erraza da. Oso egokia da labetutako barazkiak, pastak eta arrozak laguntzeko.

13,3% vol.

CAVAK

CODORNIU REINA Mª CRISTINA

PINOT NOIR

Maria cristina erreginaren omenez sortutako cava da. Lore txuri eta fruitu gorrien usaia dauka.

11,5% vol.

CODORNIU ANNA BRUT RESERVA

Chardonnay, Xarel·lo, Macabeo, Parellada

Oso orekatuta dago cava hau, emakumetasun tanta bat dauka. Mahats motaren freskotasuna dauka hezitasunak ematen dion kremakararekin batera.

11,5% vol.

CODORNIU JAUME GRAN RESERVA BRUT

Chardonnay, Pinot noir, Xarel.lo

Zenbakitutako edizio mugatuko botila da, upeltegiaren mahasti zaharrenetatik aukeratutako mahatsekin ekoiztua.

11,5% vol.

EMENDIS LUX CAVA BRUT

XAREL.LO

Penedes bertako mahats motarekin egina, urre kolore dizdiratsua dauka, berde ttanta batekin. Sudurrean lore usainak nabaritzen dira.

12% vol.

EMENDIS IMUM BRUT NATURE RESERVA

Macabeo, Parellada, Xarel·lo

Penedes bertako mahats motarekin egina. Ezinhobea da itsaski paella, pasta freskoa edo labetutako osagaiak laguntzeko.

12% vol.

JUVE & CAMPS RESERVA ESSENTIAL

Xarel·lo

Ahoan oso krematsua eta freskoa da. Udare usaina nabaritzen zaio. Aziditasun orekatuta eta ahoan oso amaiera luzea dira bere ezaugarri nagusiak.

12% vol.

AT ROCA ROSAT RESERVA

Monastrell Y Macabeo

Galanta eta indartsua, fruta eta opilen arteko zaporeak ditu. Orokorrean freskoa da eta ederki laguntzen ditu plater gozoak eta postreak.

12% vol.

AT ROCA EXTRA BRUT RESERVA

Macabeo, parellada, xarel.lo

Oso orekatuta eta borobila, ahoan luzeera handiko zaporea. Fruta heldu eta txigor zaporea dauka.

10,5% vol.

TXAKOLINA, SAGARDOA & BESTELAKOAK

biermú

el bierzo

Oso erakargarria da bere usai konplexua eta bere zapore orekatua: gozoa, mingotsa eta balsamikoa.

bizi goxo

astigarraga

Errezile edo errezil izenez ezagutzen den sagarr motarekin eginda dago. Zizkamizkak laguntzeko ezinhobea da.

MOSCATEL FINCA ANTIGUA

LA MANCHA

Ardo hau ekoizteko teknika berritzailea erabiltzen dute, Martinez Bujanda familiak mahatsak eguzkitan lehortzen ditu hauen ura guztiz desagertu arte.

XIMENEZ SPINOLA

jerez

Beste ardoak gorde dituzten 'bota' izenekotan hazitako ardoa da, eta horrek zapore berezia ematen dio.

urium palo cortado

jerez

Ardo borobil, konplexu eta elegantea, oso aho berezientzat bakarrik. Ederra da ahosabaiean luze uztea zaporearen osotasuna sentitzeko.

urium fino

jerez

Tapak eta zizkamizkak laguntzeko ardo ezinhobea: olibak, fruitu lehorrak, urdaiazpikoa...

getaria

Familiaren mahastietan hazitako Hodarribi zuri mahats motarekin 100% ekoiztutako txakolina da.

getaria

Getariako mendi maldetan hazita, kantaurira begira. Itsasoaren gertutasunak zapore eta pertsonalitate berezia ematen dio.

getaria

Historia handiko mahastietan hazitako hondarribi zuri mahatsekin egiten da txakolin hau.

ANDOAIN

Fraisoro laborategiak egiten dituen azterketetan goreneko emaitzak lortu ditu sagardo honek.

astigarraga

Aintzat hartu beharrekoa da familia honek urtez urte jasotako ezagutza, produktu naturala, bizia eta kontserbanterik gabekoa ekoizteko.

hernani

Fraisoro laborategiak ziurtatutako sagardoa ekoizten du familia honen laugarren belaunaldiak.