GONZALO GONZALO ERRIOXAR ENOLOGOAK PRESTAMOAK EZEZTATU ZIZKIOTEN BANKU LANGILEEN OMENEZ SORTUTAKO ARDOA DA.
13.5% vol.
VIÑA POMAL RESERVA 2012
TEMPRANILLO
Viña Pomal Centenario Reserva BODEGAS RIOJANAS EKOIZTUTAKO ARDOA DA, ETA errioxako jatorri deitura barruan dago. Egitura handikoa, sakona eta fruta zaporeduna.
14% vol.
SENDA LAS MORADAS
GARNACHA
Madrid jatorri deiturako ardoa, modu naturalean fermentatutakoa legami propioekin eta 14 hilabetez haritz frantseseko kupeletan hazitakoa.
Reserva ardoa. Erraza, freskoa eta fruta zaporeduna. Errioxar ardo klasikoa gaur egungo kontsumitzaileen gustuetara egokituta.
14% vol.
ENATE CRIANZA
Tempranillo eta Cabernet sauvignon
Kupelan 9 hilabetez hazitako somontano jatorri deiturako ardoa da. Orekatuta, leuna, eta bereiziki konplexua den sudurrarekin.
13,5% vol.
AMAREN CRIANZA
Tempranillo eta Garnacha
Tenpranillo mahatsaren fintasuna eta elegantzia ikusten dira ardo honetan, garnacharen leuntasuna eta fuitu zaporeekin batera. Oso konbinazio orekatuta.
14% vol.
CONDE VALDEMAR CRIANZA
Tempranillo eta Graciano
errioxa jatorri deiturako ardo hau 15 hilabetez hazten da amerikako haritz kupeletan. Haragi gorri eta lekaleekin ederki ezkontzen da.
13,5% vol.
VALLOBRERA CRIANZA
Tempranillo
Errioxako jatorri deiturako ardo hau 14 hilabete igarotzen ditu haritz amerikar eta frantseseko kupeletan. Begibistan gerezi kolore ederra, sudurrean fruta usaia.
14% vol.
ARDO
TXURIAK
ENATE
CHARDONNAY
Somontano jatorri deiturako ardoa. Kupelak ematen duen exuberantziarik ez dauka baina tenperatura baxuan egindako fermentazioak ematen dion leuntasun eta elegantzia dauzka.
13.5% vol.
VALLOBERA BLANCO
VIURA
Errioxako jatorri deiturako ardo hau zapore zitriko eta tropikalak nahasten ditu. Oso gomendagarria txirla, entsalada edo ostrekin.
13% vol.
O'RONCAL
GODELLO
Monterrei jatorri deiturako ardoa, urre kolorekoa eta sudur konplexuarekin. Ederki ezkontzen da itsaski paellarekin.
12,5% vol.
EL MARIDO DE MI AMIGA
Malvasía, Sauvignon Blanc, Tempranillo Blanco
Arabar errioxako jatorri deitura. Ardo dibertigarri eta freskoa, etiketatik azken tantararte. Aproposa pateak, gaztak eta postreak laguntzeko.
10,8% vol.
CONDE VALDEMAR
VIURA
Errioxako jatorri deitura. 5 hilabetez haritz frantseseko kupel berrietan hazita. Leuna, zabala eta fina. Ederra aperitiboa laguntzeko.
12,5% vol.
PAZO BARRANTES
ALBARIÑO
Fruta zaporeduna eta egitura elegantearekin. Gure bazkarientzako lagun aproposa, batez ere arrai eta itsaskiekin konbinatuta.
13,5% vol.
CASCARELA VERDEJO
VERDEJO
Rueda jatorri deitura. Ahora fresko eta zaporetsua, egitura ona eta mingotasun puntu batekin. Oso egokia da arraiak, itsaskiak, hegazti eta aperitiboak laguntzeko.
13,5% vol.
cascarela verdejo - viura
verdejo eta viura
Rueda jatorri deitura. Sagar berde eta fruitu berdeei gogoratzen du honen koloreak, eta anisera gerturatzen den zaporea dauka.
12% vol.
ARDO
ARROSAK
ENATE
Cabernet Sauvignon
Somontano jatorri deitura. Fruta zaporedun ardoa, orekatu eta freskoa. Egileak dion bezala, txuri arima eta gorri gorputza ditu.
14% vol.
CONDE VALDEMAR
Garnacha Tinta Y Tempranillo
Errioxa jatorri deitura. Sudurrean marrubi eta fruitu gorri usaia. Ahoan freskoa eta erraza da. Oso egokia da labetutako barazkiak, pastak eta arrozak laguntzeko.
13,3% vol.
CAVAK
CODORNIU REINA Mª CRISTINA
PINOT NOIR
Maria cristina erreginaren omenez sortutako cava da. Lore txuri eta fruitu gorrien usaia dauka.
11,5% vol.
CODORNIU ANNA BRUT RESERVA
Chardonnay, Xarel·lo, Macabeo, Parellada
Oso orekatuta dago cava hau, emakumetasun tanta bat dauka. Mahats motaren freskotasuna dauka hezitasunak ematen dion kremakararekin batera.